El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

miércoles, 24 de marzo de 2021

EASTER IS HERE!

 Hola famílies!

Sembla mentida però ja hem arribat al segon trimestre! Quina bogeria! ;-)

Aquestes setmanes hem estat treballant EASTER i els EGGS. Primer vam pintar uns ous amb pintura, i els vam deixar assecar. Després els hem enganxat i s'han convertit en un penjoll super bonic per a la porta de l'habitació! Mentre xerràvem ens hem despitstat una mica i resulta que l'EASTER BUNNY ha entrat a la classe i ens ha amagat ous de xocolata... que hem trobat després fent un EGG HUNT! Les cares d'alegria era impagables! 

Us deixem aquí una cançó d'Easter per practicar aquestes vacances i un episodi de Peppa Pig on ens explica super bé què és un Egg Hunt.

Per cert! si teniu algun dubte sobre l'informe del segon trimestre que heu rebut per mail, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant mail o telèfon i estarem encantats d'ajudar-vos.

Happy Easter families!












 



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.