El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

domingo, 1 de julio de 2018

Summer Camp: It's finished!

Últim dia! Dissabte vam signar samarretes, vam fer 2 lesson time, vam intentar fer unes fairy cakes, vam fer la desfilada de fairies (el resultat del projecte), vam anar de casament, vam fer un sopar especial, vam anar a la discoteca... segur que no sou capaços de fer tantes coses en un dia! ;-) 
I avui ens hem dit bye bye see you next Summer,,,
Ja us ho hem dit en persona aquest matí, però no ens cansarem de dir-vos que ha estat genial compartir aquesta experiència amb els vostres fills i filles. 
Una vegada més Idiomes Tarradellas ha creat un Summer Camp on hem après, ens hem divertit, hem fet amics i hem compartit.
Thank you so much!!! 














No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.