El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

jueves, 25 de octubre de 2018

P2 Oikia i Didac. Octubre 2018

Benvolgudes famílies!

Us donem la benvinguda a Idiomes Tarradellas, l'escola amb la qual els vostres fills descobriran l'anglès a la llar d'infants. En aquest blog us explicarem què estem treballant cada mes i us compartirem les cançons que utilitzem a classe.

Aquest mes d'octubre ens hem conegut (cosa molt important!) i hem après a dir-nos HELLO i BYE BYE. Aquestes són les cançons que cantem:

Hello, can you clap your hands?

Bye bye, Goodbye

També estem ballant una cançó en rotllana, que ens permet fer dinàmica de grup i aprendre coses com BIG, SMALL, UP, DOWN, etc.

Make a circle song

Finalment, aquesta setmana i la que ve estem treballant HALLOWEEN, amb la PUMPKIN de protagonista! Aquí teniu la cançó:

5 little pumpkins


Esperem que gaudiu de l'aprenentatge dels vostres fills i estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o comentari.

Moltíssimes gràcies i welcome!

Gemma

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.