El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

sábado, 21 de octubre de 2017

Classes al Didac

Hola famílies!

Ja portem unes quantes classes amb els vostres fills i la cosa pinta molt bé! Els nens ja coneixen els professors, els professors coneixen la dinàmica de cada grup i comencem el camí per assolir els objectius marcats.

Avui us volem fer arribar una eina que us pot ajudar a casa: és una aplicació que permet veure les històries i les cançons que els vostres fills treballen a l'aula. La web és:
www.kidsboxapps.es

Us escric els nivells segons el nom del professor:
Kids Box 2: Zaira
Kids Box 3: Susan

El grup de la Gemma està fent servir un altre llibre, que es diu Super Minds 1. 

La comunicació aquest any la farem més fluïda gràcies als grups de whatsup. Qualsevol dubte o aclariment, ja sabeu com contactar amb mi.

Moltes gràcies!

Gemma

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.