El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

martes, 22 de diciembre de 2015

Christmas is here!

Aquest desembre ha estat ben aprofitat. Hem acabat de fer tots els continguts previstos i després hem fet activitats de Nadal per donar la benvinguda a les vacances.

P2 Didac/Oikia
Amb els més menuts de la casa hem escoltat la cançó We Wish You a Merry Christmas amb quatre accions (clapping, jumping, stomping i whispering). Després hem pintat les Elfs que feien les accions i finalment hem creat el mural. Ens han quedat molt xulis! Ara només queda que practiqueu la cançó a casa: aquí en teniu el link:








Pau Romeva/Didac
Amb aquests grups hem fet dues activitats nadalenques molt xules. 
La primera consistia en una carta al Santa feta amb palets. Primer vam treballar el vocabulari del que volíem demanar i després ho vam escriure tot en aquesta LETTER tan original.
La segona era una postal de Nadal amb un REINDEER a la portada fet amb tap de suro.















I així hem arribat a la fi del trimestre! La veritat és que han estat tres mesos intensos amb tots els grups i estem molt orgullosos de tot el que hem après. Ara toca carregar piles i tornar al gener amb energia i moltes idees noves. 

Recordeu que si teniu algun dubte sobre l'informe només cal que us poseu en contacte amb nosaltres. 

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU DE PART DE TOT L'EQUIP TARRADELLAS!




No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.