El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

sábado, 31 de octubre de 2015

Welcome to the new course!

Benvinguts pares i mares dels Idiomes Tarradellas kids!!
Ja portem un mes de diversió i aprenentatge, i tenim ganes de compartir amb vosaltres el que hem fet. Esteu preparats?

Pau Romeva/Didac
Hem creat tres grups en funció de l'edat i el nivell. Els més petits estan amb la Gemma, els mitjans amb la Susan i els grans amb el Paul. L'espai s'adeqüa perfectament a les necessitats de les classes i ja hem començat a treballar de valent.
Els petits fem servir un llibre que ens ajudarà a aprendre un munt de coses: Introducing each other, imperatives, adjectives, home, the body, animals, food... entre d'altres; amb la Susan faran servir material divers de l'escola per adquirir vocabulari i estructures per començar a comunicar-se en anglès; i el Paul fa servir el Kids Box 3 per començar a treballar la lectoescriptura de valent.
Us deixem alguna foto de mostra i recordeu que periòdicament us explicarem què anem aprenent.

P2 Didac/Oikia
Els més petits de la casa ja s'han fet amics del MONKEY i del MONTY the MOUSE i ja s'ho passen d'allò més bé mentre aprenen un munt de coses. Ja reaccionem al "What's your name?" i ballem algunes cançons que repetim cada dia. Aquestes cançons les trobareu al nostre canal de youtube, a una llista que s'anomena KIDS. Seria molt convenient que els nens i nenes poguessin escoltar-les de tant en tant a casa per reforçar el que fem. Així mateix, de tant en tant vindran a casa amb alguna fitxa que us pot ajudar a saber què estem aprenent. Recordeu que com més exposició a l'idioma millor!

Aquí teniu el link: llista KIDS canal youtube Idiomes Tarradellas

Per cert! La setmana passada vam celebrar Halloween amb un batut que semblava el cervell de la calavera que vam dibuixar al got.... uuuuuuu scary!!







Gràcies per confiar en nosaltres i recordeu de seguir-nos al blog per estar ben informats! See you soon!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.