El blog on podreu seguir les nostres classes amb KIDS... a l'acadèmia, a l'escola Pau Romeva, al Didac i a l'Oikia.

jueves, 2 de julio de 2015

Dia d'experimentació!

Avui hem començat el dia sent PENGUINS i els hem imitat quan desplacen els ous de les cries amb els peus. Ha estat difícil però divertit! Després hem fet uns jocs per repassar/aprendre els noms d'animals (TIGER, WHALE, CROCODILE, SNAKE...) i després hem esmorzat.
Quan ja no teníem gana, per si les mosques, hem tret els nostres ICE CREAMS de pintura i ens hem posat a crear! Que divertit!  Això de pintar amb gelats és molt xulo! Quan hem acabat hem vist una cançó on surten els POLES i hem descobert un dels animals que hi viu: el POLAR BEAR. Així que amb crema d'afaitar i cola l'hem dibuixat en un paper. Ens han quedat una mica abstractes però molt guais! I finalment... hem sortit fora i ens hem embadurnat amb SHAVING CREAM! Semblava que estiguéssim coberts de SNOW!! 
Gran dia! 
















No hay comentarios:

Publicar un comentario

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE IDIOMES TARRADELLAS SL

Finalidades: Publicar su comentario en el blog de la página web. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Conservación: Mientras la publicación en el blog esté publicada en la página web. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en idiomestarradellas96@gmail.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.

☐ He leído y acepto la Política de Privacidad.